• Facebook
  • Instagram
  • E-mail

Înscrierile pentru Seeds for the Future 2024 sunt închise! Ne revedem la anul!

Înscrierile s-au încheiat!

FAQ

Întrebări frecvente

Programul Seeds for the Future este special conceput pentru studenții pasionați de inovare, digitalizare, sustenabilitate, antreprenoriat și comunicare interculturală în domenii legate de TIC. Dacă ești student la o universitate din România sau Republica Moldova și ești pasionat de tehnologie, este șansa ta să te înscrii.
Îți poți înregistra candidatura direct de pe acest site! Tot ce trebuie să faci este să completezi aplicația online și să trimiți formularul până la data de 31 mai 2024, ora 23:59 UTC+2.
Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru programul „Seeds for the Future” 2024 este vineri, 31 mai 2024, ora 23:59 UTC+2.
Felicitări! În cazul în care ai fost selectat să participi la programul Seeds for the Future 2024, vei beneficia de oportunitatea de a merge în Roma, Italia, unde vei participa la programul nostru timp de 5 zile. Bursa noastră completă acoperă toate cheltuielile programului pentru candidaţii selectaţi, inclusiv cheltuielile de călătorie.
Echipa de organizare Seeds for the future va căuta candidați bine pregătiți. Acest lucru înseamnă că vor fi analizate rezultatele academice, dar și interesele și realizările tale în afara sălii de clasă, inclusiv experiența profesională și munca voluntară. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Regulamentul Programului.
Toți candidații aleși vor primi un e-mail de la noi până pe 10 iunie.
Este gratuit! Participarea este gratuită, iar de costurile de transport, cazare și mese ne ocupăm noi. Acesta este un pilon esențial al politicii noastre privind egalitatea de șanse și o parte esențială a eforturilor noastre continue de a ne asigura că nimeni nu este lăsat în urmă în era digitală.
Deciziile legate de stagiile de internship sunt luate de departamentul de resurse umane din cadrul Huawei și nu au legătură directă cu acest program.
Alumnii Seeds for the Future vor avea șansa de a continua să rămână în legătură cu ceilalți participanți și cu membrii Huawei, să colaboreze și să facă schimb de opinii prin intermediul grupurilor de alumnii înfințate.
Back To Top