• Facebook
  • Instagram
  • E-mail

Te-am făcut curios?

Iată cum a arătat Seeds For The Future 2022

Testimoniale #SFTF2022

FAQ

Întrebări frecvente

Programul Seeds for the Future (Semințe pentru viitor) este special conceput pentru tinerii interesați de tehnologie, în cadrul căruia pot aplica studenți cu specializarea STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Pe parcursul acestui program, participanții pot explora tehnologia TIC de ultimă generație a Huawei, pot descoperi cultura chineză tradițională și modernă și își pot perfecționa dezvoltarea profesională.
În efortul de a sprijini talentele în domeniul TIC din România și de a promova inovația în întreaga țară, Huawei România are ca obiectiv finanțarea inițiativelor prin care se oferă oportunități de formare, perfecționare și recalificare pentru cetățenii români, astfel încât aceștia să poată valorifica întregul potențial al erei digitale.
Îți poți înregistra candidatura direct de pe acest site! Tot ce trebuie să faci este să completezi aplicația online și să trimiți formularul până la data de 5 septembrie 2022, ora 23:59 UTC+2.
Nu. Atâta timp cât ai împlinit 18 ani sau mai mult și ești interesat să îți extinzi cunoștințele despre modul în care tehnologia ne va modela viețile și ești dispus să înțelegi cum poți munci într-un mediu multicultural și să înveți despre cultura asiatică, ești eligibil pentru a aplica. De exemplu, dacă ai finalizat studiile de licență și, în prezent, nu ești înscris în mod oficial într-un program universitar, deoarece participi la un stagiu de practică sau te afli într-o pauză, poți aplica în continuare.
Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru programul „Seeds for the Future” 2022 este luni, 5 septembrie 2022, ora 23:59 UTC+2.
Felicitări! În cazul în care Comitetul Seeds for the Future consideră că ești cel mai potrivit candidat pentru a participa la programul Seeds, vei primi o bursă integrală care va acoperi tot ceea ce este necesar pentru a participa, inclusiv călătoria la București și înapoi acasă; cazarea, transportul și mesele în București; materialele de conferință și orice alte elemente importante, cum ar fi testele Covid-19.

După ce primești această veste bună și accepți să te înscrii în program, vei fi contactat de un agent pentru a continua cu aranjamentele de călătorie. De asemenea, vei primi un kit pentru participanți cu toate informațiile de care vei avea nevoie pentru a te pregăti pentru călătorie.
Comitetul Seeds va căuta candidați bine pregătiți. Acest lucru înseamnă că vor fi analizate realizările academice, dar și interesele și realizările tale în afara sălii de clasă, inclusiv experiența profesională și munca voluntară. În plus, unul dintre cele mai importante elemente ale cererii de înscriere va fi declarația de motivație - așa că nu uita să îți aloci timp pentru a elabora o declarație de impact!
Toți candidații vor primi un e-mail de la noi până la jumătatea lunii septembrie 2022. Vei fi anunțat prin e-mail dacă ai fost sau nu selectat pentru a participa la program.
Este gratuit! Participarea este gratuită și, într-adevăr, toți participanții vor primi o bursă integrală pentru a participa. Acesta reprezintă un pilon central al politicii noastre pentru egalitate de șanse și o parte esențială a eforturilor noastre continue de a ne asigura că nimeni nu este lăsat în urmă, în era digitală.
Programul cuprinde 2 componente de curs, o parte a programului va fi predată de experții Huawei de la sediul central, iar în cea de-a doua parte, profesori de top și profesioniști din mediul de afaceri, factori de decizie și lideri de opinie din întreaga Românie vor fi profesori și mentori. În fiecare săptămână sunt anunțați noi lectori!
Pe lângă șansa de a petrece 8 zile într-un mediu internațional, de a relaționa cu lideri de top la nivel mondial și de a învăța din experiențele acestora în afaceri, politică, mass-media și nu numai, la sfârșitul programului vei primi un Certificat de absolvire din partea Huawei. Acest certificat va oferi viitorilor angajatori o imagine de ansamblu a cursurilor pe care le-ai urmat și a competențelor cheie pe care le-ați dobândit pe parcursul programului Seeds for the Future, cum ar fi Leadership, Coding și Public Speaking.
Back To Top