Înscrierile s-au încheiat!

FAQ

Întrebări frecvente

Programul Seeds for the Future este special conceput pentru studenți sau proaspeți absolvenți pasionați de știință și tehnologie.
Îți poți înregistra candidatura direct de pe acest site! Tot ce trebuie să faci este să completezi aplicația online și să trimiți formularul până la data de 7 septembrie 2023, ora 23:59 UTC+2.
Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru programul „Seeds for the Future” 2023 este joi, 7 septembrie 2023, ora 23:59 UTC+2.
Felicitări! În cazul în care ai fost selectat să participi la programul Seeds for the Future 2023, vei beneficia de cazare și transport în Bucuresti și înapoi acasă, în cazul celor care nu locuiesc în București, de mese pe tot parcursul programului, materiale de conferință și orice alte elemente importante.

După ce primești această veste bună și accepți să te înscrii în program, vei fi contactat de un reprezentant pentru a continua cu aranjamentele de călătorie. De asemenea, vei primi un kit pentru participanți cu toate informațiile de care vei avea nevoie pentru a te pregăti pentru călătorie.
Echipa de organizare Seeds for the future va căuta candidați bine pregătiți. Acest lucru înseamnă că vor fi analizate rezultatele academice, dar și interesele și realizările tale în afara sălii de clasă, inclusiv experiența profesională și munca voluntară. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Regulamentul Programului.
Toți candidații aleși vor primi un e-mail de la noi până pe 10 septembrie.
Este gratuit! Participarea este gratuită, iar de costurile de transport, cazare (pentru cei din afara Bucureștiului) și mese ne ocupăm noi.
Atât experți Huawei, cât și profesori de top și profesioniști din mediul de afaceri, factori de decizie și lideri de opinie vor fi speakeri și mentori pe parcursul programului.
Pe lângă șansa de a petrece 8 zile într-un mediu internațional, de a relaționa cu lideri de top la nivel mondial și de a învăța din experiențele acestora în afaceri, startup-uri, public speaking, și nu numai, la sfârșitul programului vei primi un Certificat de absolvire din partea Huawei. Ai, de asemenea, șansa de a câștiga premii special alese pentru pasionații de tehnologie.
Back To Top