• Facebook
  • Instagram
  • E-mail

Cum a fost la ultimele ediții

Seeds For The Future?

Ce zic

alumni programului?

Este o super oportunitate de a învăța lucruri noi! Mi-a placut!

Aș spune că este o oportunitate bună să înveți mai multe. Încurajez pe toată lumea să aplice.

Recomand cu căldură programul, pur și simplu pentru că îți poate arăta cât de ușor ne putem depăși limitele; atât cele personale, cât și tehnologice. De fapt, mi-ar plăcea mai multe cursuri și exerciții pe această temă, astfel încât la sfârșitul sesiunii fiecare participant care trece toate testele să obțină un certificat de nivel 1 în domeniul de interes care poate fi un bun atu pentru CV.

Aș menționa subiectele relevante discutate în timpul nostru aici. În ediția mea, cursurile despre 5G, Cloud și AI ofereau o super privire de ansamblu nu numai despre tehnologia pe care o folosim în fiecare zi, ci și despre soluțiile pe care le folosim în viața noastră de zi cu zi.

În calitate de student care încă își caută direcția profesională, posibilitatea de a participa la activitățile Seeds for the Future m-a ajutat să am o vedere mai clară asupra posibilităților pe care le am la îndemână.

Adevăratul atu al acestui proiect ar fi pur și simplu varietatea; prezentări despre tehnologie, antreprenoriat, precum și despre cultura și istoria chineză. Au creat o experiență unică.

Programul ne-a arătat că unele limite sunt mai ușor de depășit decât am crezut și că atunci când vine vorba de aspirațiile, cunoașterea și dezvoltarea noastră, nu ar trebui să existe limitări. Același lucru este valabil și pentru digitalizarea lumii din jurul nostru, ceea ce a fost dovedit de proiectele echipei. Aș dori să vă felicit pe toți, pentru că ați dat dovadă de creativitate, de lucru în echipă și de resursele potrivite care ar schimba viața generațiilor viitoare în bine.

Back To Top