Cum a fost la ultimele ediții

Seeds For The Future?

Testimoniale #SFTF2022

Ce zic

alumni programului?

Am înțeles că nu ar trebui să renunțăm la visurile noastre si cât de important este să dezvoltăm mereu tehnologii pentru a ajuta oamenii, căci provocările creează oameni puternici.

Programul a reprezentat mai mult decât am așteptat. Am învățat foarte multe lucruri legate de tehnologie și am căpătat speranța că pot face ceva cu adevărat inovator la noi în țară.

Speakerii m-au motivat foarte mult și mi-au oferit sfaturi foarte utile pe care le voi lua în considerare în viitor. Această frază pe care am auzit-o în timpul unui workshop m-a marcat - oameni obișnuiți, context corect, fapte extraordinare.

A reprezentat o oportunitate unică. Am căpătat o viziune despre viitorul tehnologiei și cum ne va ajuta să spargem bariere sociale.

O ocazie foarte mare de introspecție a eticii și legilor din spatele roboticii, subiect foarte interesant care, de obicei nu este prezentat în școli.

Atelierul de public speaking a fost grozav pentru că puteam aplica imediat ceea ce am învăţat, conținutul fiind extrem de relevant.

Back To Top